amdp, piękna i wypasiona czarnula. Gratuluję i bezawaryjności życzę
Gdzie zaparkować przy Stadionie Narodowym?
Zwiń
X
-
Gdzie zaparkować przy Stadionie Narodowym?
Koledzy jutro wybieram się na SN na wystawę Lego - podpowiedzcie proszę gdzie można zaparkować przy stadionie żeby było blisko i za freeko
Jak możecie, to wrzućcie jaki namiar w mapach google.
Jadę pierwszy raz na SN także nie wiem jaka tam jest organizacja - możliwe, że się pozmieniało od czasu stadionu X lecia :P
Dzięki za pomoc
-
-
ma swój parking ale musisz becalować
plus taki, że 'dwa kroki' i jesteś na wystawiekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
krzygaj, zaparkuj mniejwięcej tu:
https://www.google.pl/maps/@52.238313,21.053356,3a,75y,227.23h,70.07t/data=!3m4!1e1!3m2!1sU64Lp1ftutcBa43TF_tNKQ!2e0 - skopiuj do przeglądarki
nie gwarantuje że będzie na 100% wolne ale raczej powinno. spacerek do stadionu na kilka minut a i w pobliżu smaczny kebab
Komentarz
-
-
możesz zaparkować przy Dworcu PKP Stadion (wjazd od Targowej), ale to będzie kilka minut spacerkiem do Stadionu. Próbuj zaparkować na poczatku Francuskiej - będzie ciut bliżej
Albo zaparkujesz na przykład w pobliżu ronda De Gaullea i podjechać tramwajem.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Jeśli nie chcesz płacić to zaparkuj w tym miejscu.Kod:http://goo.gl/maps/4XHMV
PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Dzięki za propozycje, ale ostatecznie i tak zaparkowałem na parkingu podziemnym pod stadionem. Wiało tak, że głowę urywało i nie miałem serca by kazać reszcie rodziny maszerować ileś tam metrów do stadionu :szeroki_usmiech
No cóż dofinansowałem "warszafkę" w wysokości 15PLN :wink:
Co do samej wystawy, to liczyłem na coś więcej - mam spory niedosyt, drugi raz bym już się nie wybrał.
Pzdr
Komentarz
-
Komentarz